De golfclubs van golfoutlet Golf-xp (golf expert; golf experience) zijn uniek samengestelde golfclubs. Of het nu een driver, een wood, ijzer of wedges is. Elke golfclub is persoonlijk gebouwd door een erkende clubfitter.

Golf-xp is een golfoutlet met enkel oudere modellen golfclubs, drivers, fairway woods, Hybride woods en wedges van de golf topmerken. 

Waarom een ouder model golfclub kopen?

We zouden natuurlijk over de prijs kunnen beginnen. U betaald tot wel 50% minder voor een superieure golfclub van een topmerk. Elk jaar wordt de golfmarkt weer overspoeld met nieuwe modellen. Vaak gaat het maar om kleine innovaties in een nieuwe verpakking. Voor de betere speler (met een goed gevulde beurs) kan dat zeker wat uitmaken. 

Maar voor u? Die al jaren speelt met dezelfde golfset en niet teveel geld wilt besteden aan nieuwe golfclubs, maakt het niet zoveel uit of het nu om het model van vorig jaar gaat.

Zijn uw golfclubs ouder dan pakweg vijf jaar, dan zal het u verbazen hoeveel gemakkelijker golfen is met een actuelere golfclub, driver etc. 

Laat uw goed adviseren 

Wandel virtueel door onze webshop. Heeft u een club gevonden van uw keuze? Stel dan aan ons gerust de vraag of deze golfclub geschikt is voor u?

Want het maakt nogal wat uit of een golfclub koopt met een hoog of laaggewicht, of de flexibiliteit van de Shaft. Maar ook het kicpoint of de toque van de Shaft kan van belang zijn. Kijk, en daarin verschilt golf-xp van de gemiddelde golfwinkel of golfoutlet! Wij geven u graag een persoonlijk en goed advies.